Hvalpe

 

Vi har parret Friia Play in the Sunshine med Friia Agnar Tansey i uge 49, så vi håber at i får hvalpe om 9 uger. Begge hunde kender vi rigtigt godt, da de bor hos os.  

Vi forventer hvalpe af gammel type (danske og engelske jagtlinjer), dvs at de ikke er så store, men meget intelligente og kraftfulde hvalpe med masser af power og et stort drive samtidig med at de er dresserbare. Begge hunde er markprøve præmierede og med A på hofter, 0 på albuer og fri for arvelige øjensygdomme. Sunshine er blevet bedste hund på AV koldt vildtsprøve i begynderklasse. Sunshines søskende (Friia Darling Nikki og Friia Purple Rain) har gjort det særdeles godt og Tanseys broder Tinker blev 2. Vinder i novice på The National for flatcoat i England.

Tansey passer perfekt til Sunshine, da de sammen virkelig konsoliderer de linjer, vi har avlet på siden 1987. Vi skal selvfølgelig selv beholde en og der er allerede flere hvalpe solgt.

Parringen lever op til Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger.

Hvis du er interesseret i at blive skrevet op til en hvalp kan vi kontaktes på mail: bearstream@me.com eller telefon: 3033 4091

Links til Stamtavle

Links til Tansey

Links til SunshineFriia Angelina


© Alex Faarkrog 2017